Training

Ouders

Psycho-educatie autisme

Heeft jullie zoon of dochter de diagnose autisme gekregen en wil je hier meer informatie over krijgen? Dan ben je van harte welkom in onze praktijk. Naast de theoretische uitleg, kunnen we handelingsadviezen geven die erop gericht zijn om je bewust te laten zijn van je opvoedstijl en je verbale en non-verbale communicatie. Omdat ieder mens uniek is en  eigen ontwikkelingsbehoeften heeft en leert in zijn/haar eigen tempo, luisteren we goed en kijken we mee naar jullie situatie. We zoomen in op kwaliteiten en vaardigheden die er al zijn en bieden coaching bij de vaardigheden die nog verder getraind kunnen worden.

Het belang van het kind staat altijd centraal. Het kind moet alle kansen krijgen om zelfredzamer te worden en steeds minder afhankelijk te zijn van een volwassenen. Het kind in eigen kracht zetten!

Voor meer informatie: via het contactformulier of door middel van telefonisch contact ( 06-42813743).

Coaching voor ouders

Loopt u als ouder vast binnen uw eigen ontwikkeling en vormt dit een blokkade binnen de thuissituatie of uw werk? Bent u hoog sensitief en wilt u leren hier beter mee om te kunnen gaan? Heeft u burn-out klachten of gewoon behoefte aan een luisterend oor?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.