Testimonials

Onderstaand treft u een aantal testimonials aan. Werkt u inmiddels met ons samen? Ook uw testimonial zouden wij graag op onze website willen plaatsen.

Mw. C. Visser

Leerkracht Basisschool Prins Willem Alexander te Vlaardingen

Afgelopen schooljaar heb ik kennisgemaakt met Jolanda. Zij begeleidde een jongen uit mijn klas met autisme. Deze jongen vond het erg prettig om door Jolanda uit de klas gehaald te worden, hij stelde zich bij haar heel open op. Zij heeft onwijs veel bereikt met deze jongen en mede daardoor kan deze jongen volgend jaar naar het reguliere Voortgezet Onderwijs. Ik merkte direct resultaat in de klas als deze jongen bij Jolanda was geweest. Jolanda onderhoudt goed contact met de leerkracht en de ouders. Zij heeft veel kennis, geduld en ze is erg lief voor de kinderen. Ik zou iedereen Jolanda aan kunnen raden!

Mw. A. Diederiks

Leerkracht Sint Bernardusschool

Jolanda kwam op mijn pad, omdat een leerling van mij een coach nodig had.
Wat ik als heel prettig heb ervaren is dat zij heel open is in het gesprek. Alles is bespreekbaar.
Ze pakt de coaching aan op een deskundige en prettige manier. Blijft heel dicht bij zichzelf.
Weet een ieder zowel de leerling, de ouders en leerkracht in het proces mee te nemen zodat er op een positieve manier resultaat wordt geboekt.

Mw. I. Voorbraak

Leerkracht Kindcentrum Prins Willem Alexander

Ik leerde Jolanda kennen doordat ze de coach werd van een leerling met autisme uit mijn klas. Jolanda is open, hartelijk, direct en heel prettig in de omgang.

Gedurende de maanden merkte ik hoe deskundig ze is. De leerling die ze coachte had meteen een klik met haar en hij heeft een grote groei doorgemaakt. Deze groei zag ik in de klas al snel terug. Jolanda heeft ontzettend veel kennis en geeft goede en praktische adviezen waar je ook echt mee verder kan.
Daarnaast schrijft ze altijd een verslag van het begeleidingsmoment en geeft aan welke afspraken er gemaakt zijn. Heel prettig voor leerkracht én ouders.

Wanneer er behoefte is aan een bekwame, ontspannen en vriendelijke coach/begeleider ben je bij Jolanda aan het juiste adres!

Mw. C. Kruijs

Leerkracht, schrijfster bij Boekenbent at Treiterkoppen, smartphones en poolparty’s basisschool Schiedam

Ik heb Jolanda leren kennen, toen zij op onze school werkte als ambulant begeleider. Zij werkte met een jongen uit mijn klas, die autistisch is. De jongen stelt zich niet makkelijk open voor nieuwe contacten, maar Jolanda vertrouwde hij al na 1 keer met haar gewerkt te hebben. De communicatie tussen Jolanda en haar client verliep goed. Ze leerde hem om zijn emoties te uiten en gebruikte daar verschillende methodes voor, die hem aanspraken. Het viel me daarbij op, dat Jolanda ook veel humor gebruikte. Na elk contactmoment stuurde Jolanda een klein verslagje naar de leerkrachten. Ook het contact tussen haar en de ouders en intern begeleider verliep naar wens.

Ik kan Jolanda’s diensten van harte aanbevelen. Het is een lieve vrouw, die heel professioneel te werk gaat in haar begeleiding. Ze weet de juiste snaar bij kinderen te raken, waardoor ze haar snel vertrouwen en daardoor goed met haar kunnen samenwerken.

Dhr. E. Monkau

Docent Albeda College (TCRMBO) te Schiedam

De samenwerking met Jolanda heb ik altijd als prettig ervaren. Zij beschikt over de juiste skills, ervaring en professionaliteit om leerlingen met een beperking goed te ondersteunen en in overleg met de betrokkenen het beste uit de leerlingen te halen.

Ik ken maar weinig mensen die zo gepassioneerd te werk gaan en altijd zoeken naar een passende oplossing om deze leerlingen zo optimaal mogelijk te begeleiden. Op basis van onder andere haar vaardigheden en competenties is zij in mijn ogen de juiste persoon om een zeer belangrijke bijdrage te leveren aan het passend onderwijs. Het is in het kader van het passend onderwijs van essentieel belang om mensen zoals Jolanda binnenshuis te hebben. Zij beschikt over de x-factoren om het moderne adaptief onderwijs te doen slagen.