Ieder mens is uniek.

Dat vraagt om een gerichte unieke aanpak waarbij jouw hulpvraag centraal staat.

De online coaching is gericht op de hulpvragen en de persoonlijke ontwikkeling van jongeren, jong volwassenen en ouders/verzorgers die vastlopen en daar zelf niet meer uitkomen.

Samen onderzoeken we welke methode het best bij jou aansluit om stappen in je ontwikkeling te kunnen maken. Door het maken van kleine reële stapjes overvraag je jezelf niet en zal je regelmatig succes boeken, zodat je gemotiveerd blijft en energie krijgt om verder te gaan. 

Een maand lang intensieve persoonlijke online coaching, via videobellen,           

per e-mail en appcontact. 

1:1 online coaching is voor jou geschikt als je:

 • Vastloopt op het gebied van je opleiding door faalangst, gebrek aan motivatie, plannen en organiseren van huiswerk, stage.

 • Vastloopt met werk en loopbaan vanwege een nieuwe baan, sollicitatie, ondernemerschap

 • Vastloopt met persoonlijke ontwikkelingen vanwege communicatie, assertiviteit, re-integratie na     burn-out.

Hoe pakken we het aan?

 • Bij online coaching schrijf je ook. Dit dwingt je om na te denken. Het schrijven geeft je emotie een plaats. Dat is al een grote stap naar de oplossing.

 • Online coaching maakt het mogelijk alles nog eens terug lezen. Je ziet bij e-coaching je eigen proces en de vorderingen die je maakt dus letterlijk terug. Dat motiveert en zorgt dat je scherp blijft.

 • Bij online coaching is de communicatie heel open en direct. Doordat je voor jezelf schrijft en je niet op iemand anders hoeft te letten, kom je snel tot de kern en boek je snel resultaat.

 • Ik reageer snel (soms gelijk, maar altijd binnen 48 uur). Je hoeft dus niet te wachten tot een volgende afspraak. Met online coaching kun je dus meteen vooruit.

 • Het kost je geen reistijd. Je werkt aan je coaching wanneer het jou uitkomt, ook ‘s avonds of in het weekend, en waar het je uitkomt: op kantoor, thuis, onderweg of in het buitenland.

 • Je kunt op je computer werken, maar ook op je tablet of smartphone. Zo heb je dus altijd en overal je eigen coach bij de hand.

 • Je kunt me zoveel mailen als je wilt. Ik reageer altijd binnen 48 uur. Dat betekent: 2, 3 soms 4 coach-reacties per week. Dus veel oefenen, veel ervaren en dus veel kans om te leren.

 • Jij kunt keer op keer reflecteren en verslag doen van wat je ervaart als je nieuw gedrag inzet. Een prima oefening en een goede voorbereiding om in de toekomst jezelf scherp te houden.

Jolanda Riedijk
Pedagoog / coach / EMDR therapeut

Met online coaching kun je dus snel vooruitgang boeken. En je werkt aan de coaching op momenten dat het jou schikt of dat jij er behoefte aan hebt. Dat maakt online coaching een aantal specifieke voordelen heeft. Deze voordelen maken online coaching zeer geschikt voor druk bezette mensen, mensen die onregelmatige diensten hebben, mensen die veel reizen of langdurig in het buitenland zitten, mensen die minder mobiel zijn en voor mensen die behoefte hebben aan veel en snel contact.

De investering

Het intake gesprek is gratis.

Voor het online coaching maandpakket incl.

 • 8 sessies videobellen per maand

 • online coaching per e-mail en appcontact

Betaal je € 400,00 excl. 21% btw

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een losse coaching sessie met behulp van videobellen, dit bedraagt € 55,00 excl. 21% btw. Duur van een sessie 45 – 60 minuten.

Wil jij aan de slag met jouw hulpvragen en persoonlijke ontwikkelingen?

Vraag dan een gesprek aan, dan bespreken we de mogelijkheden voor jou.