De kracht van de groeimindset

Loop jij vast in je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling?

Ben jij de focus op je doelen kwijt?

Heb je last van al die ‘beren’ op je weg?

Grote kans dat jij je laat leiden door een vaste mindset.

Dat kan jij veranderen!

Wil je weten hoe? Vraag dan mijn gratis download “De kracht van de groeimindset” aan

Een aantal personen gingen jou al voor en schreven wat dit hen heeft opgeleverd:

“Ik ervaar Jolanda als heel toegankelijk en een zeer geduldige mindset trainer.
Geen een vraag is ” to much” voor Jolanda.
Ze geeft een heel gevarieerde training met veel aanbod aan trainingsmateriaal ( activiteiten) hoe je o.a. kinderen op verschillende manieren laagdrempelig, speels en met humor, positief kunt benaderen in hun ontwikkeling.

Jolanda is een mindset trainer met veel passie en inspiratie”.

Shirley van Leeuwen

“De opleiding Mindset trainer heeft mij op professioneel gebied nieuwe inzichten in de werking van het brein gegeven. Het brein kan gestuurd worden door positieve gedachten en inzet. Op persoonlijk vlak heeft de opleiding mij hernieuwde energie gebracht om mijzelf breder te ontwikkelen en ‘out of the comfortzone’ te denken. Ook ik was toe om te werken aan mijn groeimindset”.

Monique van Tol

Krijg grip op jouw potentie met een groeimindset!

Over Jolanda

In 2012 ben ik als pedagoog mijn eigen praktijk gestart. Veelal word ik ingezet binnen het reguliere onderwijs wanneer kinderen en jongeren vastlopen in hun ontwikkeling. In de meeste casussen is er sprake van een diagnose autisme, AD(H)D, ODD, selectief mutisme of hechtingsproblematiek. Ik werk eclectisch en dat betekent dat ik me afstem op de hulpvraag van de ander. Ik kijk wat er nodig is en biedt daarbij maatwerk, helemaal afgestemd op de hulpvrager.                                                           
Ieder mens is immers uniek! 

Ook heb ik in de afgelopen jaren diverse trainingen aan professionals mogen geven. Voornamelijk gekoppeld aan de hulpvragen van professionals op het gedrag van kinderen en jongeren binnen de onderwijscontext. Maar het afgelopen jaar krijg ik ook steeds vaker de vraag van startende ondernemers of ik hen wil coachen bij de opstart van hun eigen praktijk. En wat mij opvalt bij zowel kinderen, jongeren als volwassenen is dat de mindset een grote rol speelt in de persoonlijke of professionele ontwikkeling.

Om die reden heb ik een tweedaagse opleiding tot Mindset trainer ontwikkeld en heb ik Mindset poppen en Mindset werkboekjes gecreëerd. En de praktijk laat zien dat zowel de opleiding als de producten een belangrijke tool zijn in bewustwording van de mindset. Eigen talenten en kwaliteiten worden weer meer zichtbaar en er komt weer focus te liggen op gestelde doelen.

Ben jij op zoek naar je ware potentie?

Dan hoop ik jou te mogen inspireren om de eerste stappen daarin te gaan zetten.

Veel succes en plezier op deze ontdekkingsreis!

Jolanda Riedijk

pedagoog/coach